Klan Half-Life. Strona: 3

Dodano: 2013-07-19 15:37

Ja mam nadzieje że HL3 nie będzie tak "wspaniały" jak Duke Nukem Forever :]

Dodano: 2013-07-19 19:56 Zmieniono: 2013-07-19 20:05

NIE...nie _ Draven, taki manewr jest nie możliwy, w przypadku gry z pod szyldu HL *_* po prostu nie ma takiej opcji, by można było spieprzyć HL3 przez samego ojca tej cudownej gry, jakim jest Valve. Zobaczycie że w 2014 góra 2015, będziemy radować się nowymi przygodami Gordona Freemana :-)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2013-07-26 20:19 Zmieniono: 2013-07-27 18:45

Wiesz co, ja bym się jednak nie zdziwił gdyby to nie było by tak jak myślisz. Pamiętasz jakie gry robił kiedyś Blizzard? Wspaniałe dzieła sztuki, a teraz w Blizzardzie nie ma praktycznie nikogo z ekipy która zajmowała się np. diablo 2 czy pierwszym SC. Podobnie jest w Valve...nie są tak przetrzebieni ze starszyzny co nie zmienia faktu że sporo się zminiło. Jakiś czas temu czytałem wypowiedź byłej pracownicy Valve która zajmowała się rekrutacją. Pisała że w firmie nie jest tak różowo jak to Valve opisuje na fb czy w wypowiedziach medialnych. Podobno firmą rządzi klika która nie pozwala na przyjmowanie i doprowadza do zwolnień ludzi którzy im nie pasują "just like in highschool". Zobaczymy czy faktycznie tak jest.

Gaben :]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło